Om oss

Hembygdsgården  Återkommande evenemang  Medlemsbladet Hembygden 


Hembygdsföreningen

År 1954 bildades Upplands Väsby Hembygdsförening. I föreningen vill vi tillsammans öka kunskapen om kommunen, vårda kulturarvet  och påverka det som händer just nu.

Vi som är medlemmar arbetar för att

  • väcka och förstärka...

Läs mer >

Nyheter

 

Gillar du att arbeta med siffror och kan lite om redovisning? Vill du göra en insats för andra och ge lite tid och energi av dig själv? Skulle du kunna tänka dig att arbeta ideellt tillsammans med andra i en härlig styrelse? 

Det är mycket viktigt att styrelsen har kunskap om...

Läs mer >

 

Vi söker dig som vill arbeta ideellt och genom styrelsearbetet kan bidra till föreningens framtida verksamhet. Tillsammans försöker vi genomföra aktiviteter som svarar upp mot medlemmarnas önskemål.

Sekreterarens huvudsakliga uppgift är att skriva protokoll på våra styrelsemöten och dessutom ordna så att protokollen blir justerade. Protokollen utgör en ryggrad i styrelsens...

Läs mer >

 

Vill du arbeta ideellt och bidra till föreningens framtida verksamhet? Vi söker dig som vill ingå i styrelsen.

Vår Hembygdsförening är till för sina medlemmar. Styrelsen har ansvar för att skapa och genomföra föreningens aktiviteter. Vi driver verksamheten framåt tillsammans med alla våra engagerade medlemmar. Därför vill vi nu utvidga styrelsen...

Läs mer >

Visa fler

Kontakta oss

 Hagvägen 2 / Pukslagargatan, 194 21 Upplands Väsby
[email protected]