Aktiviteter

AFTER WORK

06 February 2020

Årets första AW. Det finns säkert en mängd frågor att dryfta... Som vanligt är köket öppet och erbjuder sedvanlig servering.

...

Läs mer >

Lindberga Hembygdsförening

Plats: Klasa hembygdsgård, Svenstorp 17, Lindberg

Börjar: 06 February 2020 18:00

Slutar: 06 February 2020

Visa fler aktiviteter

Nyheter

17:E BYGDESPELET

På premiärdagen kom ca 250 - 300 personer rustade för regn, för att avnjuta årets bygdespel. De 18 agerande underhöll skickligt med sketcher, monologer, sång, dans och musik. Härligt att se så många unga och äldre agera tillsammans .Tack till Britt och Peter för...

Läs mer >

JULGRANSPLUNDRING

Julgransplundring för barn och vuxna i Tofta Bygdegård genomfördes i samarbete mellan Lindberga Hembygdsförening och Tofta Bygdegårdsförening där ett trettiotal barn och lika många vuxna infann sig.

Alla verkade trivas när det började med dans och sång kring granen varefter granen plundrades på konfetti med hjälp av barnen som också var...

Läs mer >

TOMTEVERKSTAD

Det tillverkades tomtar i hönshuset på lördagen, gröna och granna som toppades med en röd luva. Produktionen tog tydligen hårt på kreatörerna – som alla ligger utslagna i gräset, alla utom Mona! Tomtarna däremot står upprätt tjusigt, lutande mot väggen. Verkstadsbilden visar tydligt på stort juligt engagemang.

Visa fler

Om oss

Välkommen till oss på Klasa hembygdsgård.

Läs mer >

Skicka meddelande

Jag samtycker till att föreningen sparar mitt namn och min e-postadress för att kunna svara på mitt meddelande.

Om du vill bli borttagen från vår lista, kontakta: [email protected]