Om oss

Västmanlands Hembygdsförbund och Fornminnesförening arbetar för att sprida kunskap om kulturarvet i Västmanlands län. Vi är en partipolitiskt och religiöst obunden, ideell förening som fungerar som samarbetsorgan för länets hembygdsföreningar.

Tillsammans med Västmanlands läns museum ger vi ut en årsbok och tidskriften Spaning. Vi arrangerar kurser, seminarier, föredrag, utställningar och exkursioner...

Läs mer >

Nyheter

Kansliet tillfälligt stängt v 4

Kansliet är tillfälligt stängt på grund av sjukdom. Detta innebär att veckobrevet för vecka 4 uteblir alternativt kommer senare under veckan.

Julstängt på kansliet

Västmanlands Hembygdsförbund och Fornminnesförening önskar alla en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR! Kansliet är julstängt från och med den 22 december och öppnar igen den 7 januari.

(Foto Pixaby.com)

Inventering av hembygdslitteratur

Västmanlands Hembygdsförbund och Fornminnesförening och Västmanlands läns museum gör nu en inventering av länets hembygdslitteratur. Detta för att få en uppdaterad bild av den litteratur ni tagit fram ute i länet, men också för att kunna hjälpa er med marknadsföring av er litteratur.

Mer information om inventeringen finns här:

Läs mer >

Visa fler