Om oss

Tångeråsa bygdeförening är den stora föreningen i den lilla bygden. Föreningen bildades 1986 och har som främsta uppgifter att främja bygdens intressen, bevara Tångeråsas historia och stärka gemenskapen mellan invånarna.

Läs mer >

Nyheter

Höstens cafékvällar

Programmet för höstens cafékvällar i Tångeråsa är klart.

26 september:  "I Karl Eevins fotspår". Maria Sundström har påbörjat ett forskningsarbete om den lettiske konstnären och visar bilder av några av hans målningar. Här finns inbjudan till kvällen.

10 oktober: Vi uppmärksammar att det är 70 å...

Läs mer >

Besök Tångeråsa

Välkommen till Tångeråsa! Här finns en unik träkyrka från 1290, ett välbevarat sockencentrum från andra halvan av 1800-talet, där ni även finner ett bygdemuseum med  skolmuseum, lägenhet från 1940-talet,  samlingar från Tångeds IF mm. Här finns närheten till naturen med tre olika naturreservat, Trystorps ekäng, Skagershultsmossen och Fiskartorpets naturreservat. Ni kan även vandra på pilgrimsleden...

Läs mer >

Aktiviteter

Arbetskväll

16 September 2019

Arbets- och planeringskväll. Vi hjälps åt med olika aktuella sysslor, både ute och inne samt lägger upp och planerar kommande arrangemang. Kaffebryggaren står alltid på.   Ju fler vi är desto lättare går det och desto roligare är det. VÄLKOMNA alla som kan!

...

Läs mer >

Tångeråsa bygdeförening

Plats: Tångeråsagården

Börjar: 16 September 2019 18:00

Slutar: 16 September 2019

Arbetskväll

23 September 2019

Arbets- och planeringskväll. Vi hjälps åt med olika aktuella sysslor, både ute och inne samt lägger upp och planerar kommande arrangemang. Kaffebryggaren står alltid på.  Ju fler vi är desto lättare går det och desto roligare är det. VÄLKOMNA alla som kan!

...

Läs mer >

Tångeråsa bygdeförening

Plats: Tångeråsagården

Börjar: 23 September 2019 18:00

Slutar: 23 September 2019

Cafékväll

25 September 2019

"I Karl Eevins fotspår". Maria Sundström, som påbörjat ett forskningsarbete om den lettiske konstnären, visar bilder och berättar. Liten utställning av målningar som inte tidigare visats i Tångeråsa.

Här finns inbjudan.

Entré: 60 kr inkl. fika

Varmt välkomna!

PS. Om du har någon Karl Eevin-tavla som inte tidigare visats...

Läs mer >

Tångeråsa bygdeförening

Plats: Tångeråsagården

Börjar: 25 September 2019 18:30

Slutar: 25 September 2019

Visa fler aktiviteter