Lördagen den 7 juli kl. 17.00

Vis- och kulturafton vid Torpesta kvarn, 10-årsjubileum.
Lokala förmågor sjunger, spelar, läser dikt m.m. Ta med picknickkorg samt filt eller stol. Kom och njut av härlig underhållning och den trolska naturen vid kvarnen. Frivillig entré.
Samarbte med Sätterstabygdens hembygdsförening.

Affisch

Söndagen den 10 juni kl. 11 – 14

Trädgårdsdag på Bygdegården i Aspa

Program Affisch tryck här

Onsdag den 6 juni 2018 kl. 14.00 – 15.30

Nationaldagsfirande i Ludgo kyrka

Kung karl genom Drakenhielms ögon.

Program/Affisch tryck här

Ljusstöpning

Lördagen den 11 november var det 15-årsjubileum för ljusstöparna. Se bilder under fliken Hänt

Hemvändardagen

Drygt 200 personer kom till Bygdegården i Aspa lördagen den 21 oktober 2017. Bygdegården var fylld med utställare och hantverkare från trakten. Arkivet var öppet och bilder och filmer visades för intresserade släkt- och bygdeforskare. Bilder finns under fliken ”Hänt” här till vänster.

Medlemsbrev

För att skapa en levande kontakt med  medlemmarna har hembygdsföreningen startat ett medlemsbrev.. Nr 1 har utsänts i oktober 2017 med e-post till de som angett adress och pappersbrev till övriga. För att läsa brevet följ länk till vänster.

Ny folder

Hembygdsföreningen har nu gjort en folder som visar intressanta platser att besöka i Ludgo och Spelvik. Foldern finns just nu att hämta i Uvsta Östergård, kiosken i Aspa, Ludgo kyrka och Öster Malma men kan också beskådas här på hemsidan i en box nere till höger. Vi ska vara stolta över vad vår hembygd har att visa.