Aktiviteter

Nyheter

Stödedagen den 3 juli 2021

För att sammanföra Hembygdsrörelsen och Släktforskarrörelsen  arrangerades den 3 juli 2021 ett digitalt möte med Stödeanknytning via Zoom. Mötet spelades in för alla de som vill ta del av vad som sades.
Under förmiddagen pratade Medelpads Hembygdsförbunds ordförande Margareta Johansson, Stöde Hembygdsförenings ordförande Ulla Larsson samt Johan Brännström från Meldelpadsarkiv.
På...

Läs mer >

Medlemslotteri

Grattis vinnarna i vårt medlemslotteri: Margareta Gohde, Lena och Göran Carlsson samt Tomas Wallin och Evelina Söderberg!
Dragningen skedde i tropisk värme på Mors Dag när caféet var öppet på Huberget

 

 

Mors Dag

I år planerar vi att fira Mors Dag på Huberget genom att erbjuda kaffe/dryck och tårta. Öppet mellan 13-15.  Vi kommer att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer, som för närvarande, i vårt fall innebär max. 50 personer utomhus. Vi hoppas på att kunna sitta utomhus, men vid dåligt väder kan vi sitta...

Läs mer >

Visa fler

Om oss

Välkommen till Stöde Hembygdsförening och Huberget. Vi är för närvarande ca 170 medlemmar men vill gärna bli fler. På berget finns 15 byggnader med mycket historia. Byggnaderna inrymmer över 1000 kulturföremål från gångna tider. Sommartid är vårt café öppet.

Stöde Hembygdsförening har en minnesfond som tacksamt tar emot bidrag och delar...

Läs mer >

Skicka meddelande

Jag samtycker till att föreningen sparar mitt namn och min e-postadress för att kunna svara på mitt meddelande.

Om du vill bli borttagen från vår lista, kontakta: [email protected]