Välkommen till hembygdsföreningens hemsida!

Hej här är Östra Torsås Hembygdsförenings hemsida.
På högersida har ni aktiviteter som är i antågan och där är också en länk till Ingelstads egen hemsida. Gå gärna in på den för att se vad som händer i samhället, i den finns också länkar till de flesta föreningar i Ingelstad.

När en stor box till höger med text ”MEDDELANDE FÖRÄNDRING HAR SKETT PÅ HEMSIDAN” är aktiverad har någon förändring skett. Den finns kvar EN MÅNAD efter förändringen. På det viset är det enkelt att se om något har hänt på sidan sedan ni sist var inne . Därför bör ni titta in minst en gång per månad för att vara uppdaterad. Det framgå av texten i boxen vad som har förändrats.

Till vänster finns flikar med olika innehåll, framgår av fliken. Dessa är på uppbyggnad så det kan bli fler framöver.

Hembygdsföreningen finns i Östra Torsås socken som det förr kallades, har Ingelstad som centralort. Ingelstad ligger 19 km söder ut från Växjö utmed riksväg 27 mot Ronneby.
Norr om samhället finns Torsjön, väster ut gränsar Ö Torsås mot Stenslanda och Jät, söder mot Väckelsång , öster mot Nöbbele.

Ni som är inne och läser på vår hemsida har kanske några ideér om någon aktivitet som ni tycker skall vara med. Skriv då gärna några rader till nedanstående epostadress.
Min e-postadress är [email protected]

Det vore bra om ni medlemmar som är inne och läser vill skicka er e-postadress till mig. Då går det snabbt o lättare att få ut information eller komma i kontakt med er.

TACK… 🙂