Om oss

Mjölby Hembygdsförenings geografiska verksamhetsområde utgörs av Mjölby tätort. Föreningen är partipolitisk och religiöst obunden.

Mjölby Hembygdsförenings huvuduppgift är att förvalta, vårda och synliggöra de miljöer, föremål, bilder och dokument som finns i vår ägo.

Vi arbetar också kontinuerligt med att förändra och förnya våra utställningar. För detta har vi en arbetsgrupp som förbereder...

Läs mer >

Nyheter

Nästa vecka är Hembygdsföreningen värd för det stora midsommarfirandet. På torsdagen den 20 juni kl.17 klär vi midsommarstången på Hembygdsgården.

På midsommarafton den 21 juni kl. 14 firas så midsommar på traditionellt vis. Välkomna!

Sveriges Nationaldag firades i Hembygdsgården med drygt 2000 besökare. Vår Gunnar Hillar fick motta kommunens kulturstipendium för sitt enorma arbete med att hantera och dokumentera mängder av fotografier till föreningens arkiv.

I fotorummet finns en dator där vem som vill är välkommen att bläddra i vår bildskatt.

Nu är Hembygdssalen på Mjölby Hembygdsgård uppdaterad efter senaste brandskyddsnormerna. Behöver ni hyra en lokal för max 30 personer så är den här toppen. Mysig miljö och fullt utrustat kök. Dock inte godkänd för rullstolsburna gäster. Är du intresserad så kontakta Mikael Nielsen på Hembygdsgårdens kansli.

Visa fler

Kontakta oss

 Norrgårdsgatan 15 595 41 MJÖLBY
 Norrgårdsgatan 15 595 41 MJÖLBY
 0760053061[email protected]

Skicka meddelande

Jag samtycker till att föreningen sparar mitt namn och min e-postadress för att kunna svara på mitt meddelande.

Om du vill bli borttagen från vår lista, kontakta: [email protected]