Cykelloppet Båven runt 2018

Välkommen till Sparreholm den 4 augusti 2018 för en givande cykeltur runt en del av sjön Båven tillsammans med några hundra andra motionärer och cykelentusiaster som vill mäta sina krafter tillsammans med likasinnade.
Längst ner på sidan finns ett formulär där du kan fylla i din anmälan med kontaktuppgifter och anhöriguppgift.
Vi sparar uppgifterna i föreningens datasystem tills cykelloppet är över och bilder och diplom är utskickade. Därefter sparar vi bara namn och e-postadress så att du får en ny inbjudan till nästa år. Ett antal bilder och en förteckning över namn och använd tid kommer att publiceras på hemsidan. Vill du inte vara med på bild så kan du svara nej på den frågan i formuläret.
Deltagaravgiften för 44 km och 82 km sätts in på bankgiro 5679-1908 och är 150 kr om avgiften finns på föreningens konto senast 28 juni eller 200 kr senast 26 juli.
Glöm inte skriva namn och e-post eller telefonnummer på betalningen. Anmälan är bindande och avgiften återbetalas ej. Men det är bara föranmälda cyklister som har chans på vinster i vårt deltagarlotteri på startnumret.
Efter den 26 juli gäller direktanmälan vid starten. Då är avgiften 300 kr och betalning med kontanter eller swish till nummer 123 230 4509.
Deltagare på 8 km-rundan anmäler sig vid starten, betalar 20 kr kontant och får diplom med e-post samt korv o dryck vid målet. Start mellan kl 10 och 12.

Anmälningsformulär till Båven runt 2018

Förnamn (obligatoriskt)

Efternamn (obligatoriskt)

Telefonnr, helst mobil (obligatoriskt)

Postadress (obligatoriskt)

Postnummer (obligatoriskt)

Postort (obligatoriskt)

Din E-postadress

Ange 44 eller 82 km (obligatoriskt)

Ange namn på närmast anhörig. (Obligatoriskt)

Ange mobilnr till närmast anhörig. (Obligatoriskt)

Godtar du publicering av namn och bild? Ja eller Nej. (Obligatoriskt)

Vill du ha ett diplom via e-post? Ja eller Nej

Vill du ha ett målfoto via e-post? Ja eller Nej