Din berättelse!

HembygdsstuganFotograf: Hembygdsstugan
Vi är alltid intresserad av din berättelse och dina gamla fotografier om Hällbybrunn. Kanske finns det något du undrar över när det gäller ortens historia eller kanske du vill vara med och forska i historien om byn på hällen? Hör av dig eller gå på något av våra öppna husdagar. Kontakta ordförande Harriet Wahlberg på tel. 073-373 04 44.

/Stefan Möller

Dags att synliggöra runorna?

Stefan MöllerFotograf: Stefan Möller

Test

Oj då!

Tyvärr ser vi knappt ingen ristning längre på vår runsten vid Rakåsen. Det får bli några samtal till de som bestämmer för att höra om vi åter kan få se några runor.

/Stefan Möller

Välkommen till Hällbybrunns hembygdsförening!

BroschyrenFotograf: Broschyren

Broschyren

Hällbybrunns hembygdsförening är till för dig som bor i Hällby. Varje år anordnar föreningen olika evenemang som du och dina nära och kära är välkomna att besöka.

Vi verkar för att behålla och belysa ortens historia men också för att vi skall kunna träffas och ha kul. Midsommarfirande, loppisar, trivselträffar och vandringar är också arrangemang som vi sysslar med. Din medverkan och dina idéer är en viktig del i ett levande Hällby.

Du får gärna komma med idéer för hemsidan och kommentera om det är något du saknar eller som du tycker är felaktigt etc.

Extra kul vore det om du ville skriva något om ditt Hällby som vi kan publicera här på sidan.

Varmt välkomna till Hällbybrunns hembygdsförenings hemsida!

/Stefan Möller

 

Hällbybrunns krönika

 

KrönikahäftetFotograf: Krönikahäftet

Krönikahäftet

Hällbybrunns krönika 2012!

En gång om året ger hembygdsföreningen ut en krönika för det gångna året. I den kan ni läsa årsberättelsen och se programmet för kommande året. Döpta, vigda, konfirmerade och begravda finns också med. Vi skriver många intressanta texter och artiklar om stort och smått i vår krönika, så om du är intresserad att läsa den kan du bli medlem. Kom gärna på vårt öppet hus och blädra i både krönikan och andra intressanta texter som handlar om Hällbybrunn. Se tider i vår annonsbox bredvid.

/Stefan Möller

Hitta aktivitet

Se alla aktiviteter