Nyheter

Vi får celebert besök från den internationella runologkonferensen nu på fredag, den 7 oktober. Vill du vara med? Kom då till Hagby kyrka kl.15.25. I övrigt är närmaste aktiviteten en cykelutflykt till Brunna Trefaldighetskälla. Ta med cykel till kyrkan den 30 oktober kl.13 och häng med! Ta med fika!

Vi får celebert besök från den internationella runologkonferensen nu på fredag, den 7 oktober. Vill du vara med? Kom då till Hagby kyrka kl.15.25!

Vi fick några bilder från en systerson till Stig Engwall, som undrar om någon känner igen personerna på bilderna. Om du vet något, maila till hagby.hembygds[email protected]. Bilderna är troligen tagna i Balingsta 1933.

Läs mer >

Snart börjar det bli dags för första Hagbydagen efter Corona-tiden. Vi ser mycket fram emot detta och hoppas att alla andra också gör det. Den 21 augusti kl.11.00 sätter den igång, och bjuder på föredrag, trädgårdstävling, fika, och mycket annat. Om du själv vill bidra med försäljning är du mycket...

Läs mer >

Visa fler

Om oss

Hembygdsföreningen i Hagby bildades 1986. Ursprunget var en studiecirkel i Hagby som resulterade i skriften Hagby socken. Föreningen har sedan starten haft en livlig verksamhet som engagerat många Redan efter första året hade föreningen 116 medlemmar. När detta skrivs, 2018, har föreningen 80 medlemmar.

Föreningen bjuder varje år in på...

Läs mer >

Aktiviteter

Skicka meddelande

Jag samtycker till att föreningen sparar mitt namn och min e-postadress för att kunna svara på mitt meddelande.

Om du vill bli borttagen från vår lista, kontakta: [email protected]