Våffelcafé i Gödestadsgården

Söndagen den 4 mars kom glädjande 70 personer och lät sig väl smaka nygräddade våfflor och kaffe. Ett stort tack till vår arrangemangs-kommitté, som idag bestod av Lisbeth Öst, Sonja Freidlitz, Asta Davidsson, Gunnel Erlandsson och Vally Allansson. De skötte som vanlig sitt uppdrag med den äran.

 

Bo Liljedahl från Ullared, med karriär sedan 1960-talet som dansbandsmusiker i ”Bert-Bennys” orkester. Sedan 21 år tillbaka är han också känd som allsångsledare, under senare år från ”Allsång på Vallarna”. Bo underhöll oss med sång och musik av gamla och nya kända låtar.

 

 

En del roliga anekdoter från turnélivet bjöd han oss också på. En mycket underhållande och mysig eftermiddag i goda vänners lag.

Klicka på bilden för att få den större.

Kaffe på Måhaga

Årets tårtutbud.

Lördagen den 17 februari bjöd gillet traditionsenligt de boende och personalen på fika. Ca 60 personer kom till matsalen och lät sig väl smaka av kaffe och hembakad gräddtårta. Dessutom lämnades tårtbitar till de avdelningar där de boende inte klarade av att komma till matsalen.

Anders Malm, Chris Ottenbark, Lisbeth Gustavsson underhåller.

 

 

För underhållningen stod även i år, Lisbeth Gustavsson, Hyssna, dragspel och Anders Malm, Skene, fiol. Lisbeth sjöng kända låtar och berättade roliga historier. Eftersom Lisbeth drabbats av halsbesvär ryckte Chris Ottenbark in och hjälpte till med sången. Arrangemanget år mycket uppskattat av både boende och personal.

Årsmöte i Gödestadsgården

Läs mer »

Vi binder dörrkransar

Läs mer »

Händelser i Fjärås 1874 – 1973

Läs mer »

Värmlandskväll i Gödestadsgården

Läs mer »

Medlemsresa till Borås

Läs mer »

Sockenvandring i Smedinge den 22 aug.

Läs mer »

Boksläpp – Eskatorps by 1850-1959

Läs mer »

Vi tittar på Ramslök.

Läs mer »