Om oss

Hembygdsgården är vackert belägen i Lillgrytan, två kilometer norr om Brunflo, på en liten höjd väster om järnvägen fullt synlig från E14/E45. Gården har gamla anor och benämndes Lill-Grytan. Den har tidigare varit både gästgiveri och tingshus.

Hembygdsgården är också en av hållpunkterna på S:t Olavsleden, världens nordligaste pilgrimsled. Leden är...

Läs mer >

Nyheter

Hej alla!

Som ni kanske redan vet har jag startat Café Clémentine på Brunflo hembygdsgård i Lillgrytan.

Efter flera års passion för franska bakverk och bageri har jag nu äntligen kommit igång med min verksamhet. Från och med nu kan ni följa mina cafényheter då jag bjuder in er att följa min...

Läs mer >


Tack alla besökare, tack lekledaren Ingegerd Lingblom och alla andra som gjorde det möjligt för oss att ha ett härligt midsommarfirande med danslekar, dragkamp och musik med Brunflo Hembygdsförening på Hembygdsgården i Lillgrytan med ca 400 personer som fikade och umgicks!

Sommarkaféet drar nu igång under Midsommarhelgen den 22-23 juni...

Läs mer >

Lördagen den 28 maj kl 10 så samlades 12 medlemmar i Brunflo hembygdsförening för att fixa till hembygdsgården inför sommarsäsongen. Det rensades i rabatter, klipptes gräs, nya röjsågen invigdes, mattor piskades, det dammsugades, ommöblering skedde och sist men inte minst så samlades vi vid fikaborden för att dricka kaffe och...

Läs mer >

Visa fler

Aktiviteter

VÅRA BESÖKSMÅL

Brunflo hembygdsgård

Alltid tillgängligt.

Brunflo hembygdsgård är vackert belägen i Lillgrytan, två kilometer norr om Brunflo, på en liten höjd väster om järnvägen. Gården har gamla anor med en huvudbyggnad från slutet av 1700-talet och benämndes Lill-Grytan. Den har tidigare varit både gästgiveri och tingshus.

Du är alltid välkommen till hembygdsgården för att uppleva miljöerna...

Läs mer >

Skicka meddelande

Jag samtycker till att föreningen sparar mitt namn och min e-postadress för att kunna svara på mitt meddelande.

Om du vill bli borttagen från vår lista, kontakta: haggmarkmichael66 (at) gmail.com byt ut (at) mot @