Julmarknad 26 november 11 – 14

Välkommen till vår julmarknad! Om Du vill vara med som utställare och boka bord kan du höra av Dig till Vuxenskolan på tel 063 – 12 34 00 mån – tors kl 9 – 16.

Bord ute kostar kr 100 och om du vill ha el kostar det kr 50. Vi har bord på logen och på övervåningen på Hembygdsgården. Bord inomhus kostar kr 150. Om du är medlem i föreningen kostar ett bord inomhus kr 100. Borden på logen är redan uppbokade, men det finns fortfarande bord att boka på övervåningen. Matförsäljning endast utomhus.

Fika serveras på entréplan på hembygdsgården.

Välkommen till Brunflo hembygdsförenings hemsida!

Hembygdsgården är vackert belägen i Grytan, två kilometer norr om Brunflo, på en liten höjd väster om järnvägen fullt synlig från E14/E45. Gården har gamla anor och benämndes Lill-Grytan. Den har tidigare varit både gästgiveri och tingshus.

Hembygdsgården är också en av hållpunkterna på St Olofsleden.

Sommartid har vi café på hembygdsgården, musikcafé och i augusti kommer vi att ha berättarkvällar .

Här till vänster finns information om hur du kan nå oss och hur du blir medlem i vår förening.

Du kan också läsa om bygdens historia när du klickar på någon av rubrikerna. På några av rubrikerna finns också underrubriker som du ser när du klickat dig fram. Hoppas att du får trevlig läsning. Hör av dig om du hittar fel i någon text eller om du vill komplettera med något. Texterna kommer från den tidigare hemsidan och det mesta är skrivet av Sven Schylberg, som var ordförande under många år i föreningen. Jag som lagt in texten når du på: [email protected]    Du kan också vända dig till någon i styrelsen. Välkommen med synpunkter på såväl hemsidan som vår verksamhet!