Aktiviteter

VÅRA ARRANGEMANG

Hembygdsgårdens dag

August 7, 2022, 11:00 AM - August 7, 2022, 2:00 PM

Loppis, servering, museibesök och trevlig samvaro står på programmet. Familjen Hagenfeldt med sin orkester kommer att underhålla med musik!

Hembygdsgården ”Backstugan” med servering och loppis och Stockstugan/Museum (på höjden bakom Backstugan) hålls öppna från klockan 11.00 till 14.00. Vid museet finns en sparbössa för frivillig besöksavgift.

Grupper kan efter föranmälan få en guidad visning av museet....

Läs mer >

Nyheter

Ordning och reda i hembygdsgården – heldagskurs i vård av föremål och inomhusmiljöer

Söndagen den 8 maj håller Stockholms läns hembygdsförbund en heldagskurs i Strömma hembygdsförenings lokaler om städning och vård av föremål. Det blir dels bildvisning och föredrag, dels rundvandring på hembygdsgården för att titta på städmetoder, förvaring, förebyggande åtgärder mot skadedjur och slitage.

Mer information om kursen och anmälan gör du på Stockholms Läns Hembygdsförbund hemsida...

Läs mer >

Visa fler

Om oss

Hej och välkommen till Strömma Hembygdsförening! 

Strömma Hembygdsförening är en ideell, politiskt och religiöst obunden förening för de som är intresserade av kulturhistorien, nutid och framtid inom vårt intresseområde, som är södra Värmdölandet inklusive Fågelbrolandet. Föreningens ändamål är att dokumentera och informera om den lokala historien, att tillvarata medlemmarnas och bygdens intressen...

Läs mer >

Skicka meddelande

Jag samtycker till att föreningen sparar mitt namn och min e-postadress för att kunna svara på mitt meddelande.

Om du vill bli borttagen från vår lista, kontakta: [email protected]