Aktiviteter

VÅRA ARRANGEMANG

Quiz

October 28, 2022, 7:00 PM - October 28, 2022, 10:00 PM

Åter dags för den populära quiz-tävlingen efter uppehåll i två och ett halv år. Mer info mailas när det närmar sig tävlingsdags

Läs mer >

Pizzabakning

November 18, 2022, 7:00 PM - November 18, 2022, 9:30 PM

Pizzabak i Ledgården, brukar var uppskattat. Nu är det två år sen sist. Inbjudan mailas till medlemmarna.

Läs mer >

Julfest

December 10, 2022, 7:00 PM - December 10, 2022, 10:30 PM

Julfest på självaste Nobeldagen, det ni. Vi hittar alltid på något extra. Inbjudan mailas medlemmar, men utsocknes och andra är också välkomna. Mer info när det närmar sig.

Läs mer >

Aktiviteter längre fram i tiden

Inga fastställda datum ännu, varför vi inte kan lägga dessa under de vanliga aktiviteterna. Torpvandringana fortsätter under våren. En samling ytterligare på Orreholmens ägor samt en vandring för resterade torp.

Maj 2023 -  Vi har planer på en loppis  - i/vid bygdegården alt gårdsloppis, möjligen samordnad med någon, några fler socknar,...

Läs mer >

Grillning vid Brunnsgården

22 juni var sedvanlig grillning och tipspromenad vid Brunnsgården damm. 20 personer deltog. Alla gick tipspromenad, ingen badade. Aron vann tipspromenaden.

Falekvarnaleden

22 maj cyklade några till Falekvarna, några gick dit - för att sen vandra den nyrenoverade leden. Vi var 10 st som mötte upp. Vackert försommarväder, deltagare som kunde en hel del om kvarnleden, gjorde att detta blev en mycket lyckade utflykt. Medhavd fika intogs vid kvarnbyggnaderna.

Visa fler

Om oss

Skörstorp är en liten socken mellan Falköping och Tidaholm. Socknen ligger i Falköpings Kommun. Det bor ca 90 personer här.

Hembygdsföreningen, som har funnits sedan 1973, har ca 50 medlemmar.  Vi håller till i Bygdegården (gamla skolan), som naturligtvis ligger mitt i byn. I socknen finns Skara Stifts enda regelbundet använda rundkyrka. Mycket...

Läs mer >