Aktiviteter

VÅRA ARRANGEMANG

Julfest

December 10, 2021, 7:00 PM - December 10, 2021, 10:00 PM

Äntligen julfest igen. Vi äter gott - smörgåstårta, spelar julbingo, fika med tårtbuffé och överraskning till barnen. Ta gärna med vänner och släktingar, grannar och andra som kan behöva roa sig i all enkelhet.

Läs mer >

Fixardag

Lördag 18 september hade vi fixardag med mest städning inomhus i bygdegården. En del ogräs fick nådastöten utomhus. Vilket år pratar vi om? 2021 är det nu. Efter många månader utan någon verksamhet, hoppas vi det kommer igång igen.

Vi hann väl inte riktigt klart, men nu känns det ändå fräscht...

Läs mer >

Årsmöte - med föreningens viktigaste beslut?

10 mars 2019 höll vi vårt årsmöte med sedvanliga förhandlingar förstås. 23 personer deltog (varav 17 medlemmar). Vi tog också ett stort beslut för föreningen - att ta emot församlingsgården som gåva från Falköpings pastorat. Kan tyckas att det var ett enkelt beslut. En gåva? Med 45 medlemmar (idag) är vi en liten...

Läs mer >

Gott Nytt År

Styrelsen önskar alla medlemmar och även andra som hittar in på denna sida, ett riktigt GOTT NYTT ÅR.

Visa fler

Om oss

Skörstorp är en liten socken mellan Falköping och Tidaholm. Socknen ligger i Falköpings Kommun. Det bor ca 90 personer här.

Hembygdsföreningen, som har funnits sedan 1973, har ca 50 medlemmar.  Vi håller till i Församlingsgården (gamla skolan), som naturligtvis ligger mitt i byn. I socknen finns Skara Stifts enda regelbundet använda rundkyrka....

Läs mer >