Julmarknad

Söndagen den 3 december är det dags för vår traditionella julmarknad på Anjougården. Verkstaden är öppen med försäljning av lotter och diverse hantverk. Vi bjuder på glögg och pepparkaka. I bostaden kan du dricka kaffe med hembakat.  Loppisen är full – skynda att fynda!

Våffelcafé på Anjougården Skene

Alla onsdagar i juli och första onsdagen i augusti mellan kl 14-17 serverar vi kaffe med våfflor i en mysig miljö. Spelemän underhåller oss.  Anjougården är byggnadsminne och är en gammal krukmakeriverkstad.  Loppisen är öppen.

Välkommen till vår hemsida!

Arbetet med hemsidan pågår!

Är Du intresserad av att veta lite mer om  Skene-Örby Hembygdsförening så gå gärna vidare här och kolla in lite fotografier mm. Du kanske också är lite nyfiken på våra byggnader och dess historia.

Har du själv något du vill berätta eller  kanske skänka till föreningen kan du ta  kontakt med  någon i styrelsen 

Vi har även en loppis som är öppen i samband med andra arrangemang. Där du kan fynda!  Har du saker du vill skänka ska du kontakta Britt-Marie Andersson 0320 40654

Om du vill bli medlem och stödja vår förening!

Medlemsavgiften är 150 kronor  för 2017 och kan sättas in på bankgiro 5053-2811.   Du kan även Swisha till 1232253102   Glöm inte att ange ditt namn!


Du kan anmäla dej som medlem till någon i styrelsen antingen telefon eller epost  .