Om oss

Välkommen till Tuna Hembygdsförenings hembygdsområde Torkarlsberget, till denna fina samlingsplats och Matfors alldeles egna vardagsrum i det fria, välkomnas alla hembygdsvänner och allmänheten. Under sommaren är vägbommen upplåst och alla kan besöka Torkarlsberget. Till alla våra publika arrangemang och tillställningar är alla välkomna, oavsett om man är medlem eller ej.

Läs mer >

Nyheter

Information om våra arrangemang under 2020

På grund av rådande situationen med Covid-19 så har Tuna Hembygdsförening beslutat att ställa in ALLA publika arrangemang under året samt skjutit fram årsmötet ett år.

Detta sker med reservation om ändringar ifall förutsättningarna ändras. Våra stora arrangemang kräver mycket förarbeten, så dom kommer med största sannolikhet inte att bli av.

Om...

Läs mer >

Årsmöte 19 april 2020

Årsmötet den 19 april är tillsvidare inställt på grund av corona viruset och dess spridning.

Vi kommer att hålla  årsmötet  2021 i stället och återkommer med ny dag och tid för detta.

Välkommen till Tuna hembygdsförenings nya hemsida

Vår nya hemsida är nu äntligen under uppstart. Den viktigste informationen är nu upplagd. Mera saker kommer att läggas ut och även uppdateras  efterhand

Till Torkarlsberget, som är en gammal fin samlingsplats, välkomnas alla hembygdsvänner och allmänheten i övrigt. Många människor hittar vägen upp till Torkarlsberget, dels för att vandra i den...

Läs mer >

Skicka meddelande

Jag samtycker till att föreningen sparar mitt namn och min e-postadress för att kunna svara på mitt meddelande.

Om du vill bli borttagen från vår lista, kontakta: [email protected]