Om oss

Hanebo Hembygdsförening bildades 1935 med syfte att bevara och sprida kunskap om kulturarvet. I skuggan av det sägenomspunna Hårgaberget ligger hembygdsgården Ol-Nils som är föreningens hembygdsgård och naturliga samlingsplats under sommaren. Vintertid används den gamla byskolan Lövlundsskolan i Kilafors som centrum för kursverksamhet, studiecirklar, filmkvällar med mera. På Lövlundsskolan återfinns...

Läs mer >

Nyheter

Vi släpper nu onlinebiljetter till en tredje Allsångskväll i Hårga sommaren 2024. Ons 7/8 kl 18.00 på Ol-Nils Hembygdsgård. Biljetter köpes via [email protected] eller på Flinks eller Garnbutiken i Kilafors.

Allsången på måndag och tisdag är slutsåld, biljetter från 2023 gäller här. Biljetter köpta till måndagen 2023 gäller måndag den 5/8...

Läs mer >

Våra aktiviteter hittar man längre ned på sidan i kalendern. När datumet för en aktivitet har passerats försvinner informationen. Sommarens planering läggs ut under senvåren.

Du som saknar något nummer av Hanebo Jul kan nu läsa det som PDF-fil, klicka på länken gamla Hanebo Jul så kommer de upp. Det finns även ett register över samtliga artiklar som varit publicerade i  Hanebo Jul sedan 1948.

 

Hanebo Jul omslag
Visa fler

Skicka meddelande

Jag samtycker till att föreningen sparar mitt namn och min e-postadress för att kunna svara på mitt meddelande.

Om du vill bli borttagen från vår lista, kontakta: [email protected]