Höstmöte på Lunnebergs Bygdegård den 23 oktober kl. 17.00.

Välkomna

Den 23 oktober kl. 17.00 har vi höstmöte i Lunnebergs Bygdegård i Sjuntorp.  Vi kommer att erbjuda musikalisk underhållning med  gruppen Treklang. De kommer att spela musik från förr främst från 60-talet och 70-talet. Det är tre ungdomar som har  ett mycket stort intresse av att framföra musik med sång och de utlovar många kända hits från Abba och Beatles. Vi kommer även att ha lotter till försäljning och kaffe och kaka serveras.

Välkomna önskar styrelsen till höstens möte.

Nu kommer höstens aktivitet

Lördagen den 20 augusti är vi med och firar Trollhättans 100 årsdag. Vi kommer att ha ett tält med information om vår förening på Polhemsgatan.

Välkomna

Årsmöte 2016

Hembygdsförening höll årsmöte på Lindåsgården i Upphärad. Ny vald styrelsemedlem är Sture Nilsson, Hälltorp, Upphärad. Sven-Erik föreläste  om samerna. Solens och vindarnas folk en mycket intressant föreläsning om livet i Sareks nationalpark. Att det endast finns 20 000 samer i Sverige och ett 50-tal samebyar med ca 2500 renskötare var nog för många en nyhet.
samekonstFotograf: samekonst

Hembygdsförbundet fyller 100 år.

Den 22 maj har vi firande av Hembygdsförbundet 100 års jubileum. Vi har tillsammans med flera hembygdsföreningar i vårt närområde anordnat ett gemensamt firande på Björkås, Velanda. Med Tal , musik och dans.

Välkomna till Björkås för vårt gemensamma firande. Vi kommer att annonsera i Ttela och 7-dagar när vi närmar oss den 22 maj.

Välkomna 

LadanFotograf: Ladan

Hitta aktivitet

Inga aktiviteter