Stickcafé

Stickcaféet har inte längre någon fast dag utan gruppen som handarbetar lägger ut information om aktuella dagar på föreningens Facebooksida: gå till www.facebook.com och sök på Eggvena hembygdsförening.

Stickcafé 4/9

Missa inte stickcaféet den 4/9, drop-in från 18.00 i Eggvena bygdegård. Alla åldrar och alla typer av handarbeten är varmt välkomna.  Ta gärna med egen fika.

Invigning av Sju sjöars vandringsled 3 september

Information finns under Aktiviteter.

Metartävling 27 augusti

Metartävling i Nossan söndag 27 augusti. Anmälan från kl. 15.30, mer information under Aktiviteter.

Båt till utlåning

Vid Långsjön finns en plasteka som utlånas. Hämta årorna hos Anita Andersson, tel 0702-727438.

Bouletävling

Årets Bouletävling avgörs 20 augusti med start kl 14.00, se vidare under Aktiviteter.

Stickcafé 14 augusti

Missa inte terminens första stickcafé! Vi ses den 14/8, drop-in från 18.00 i Eggvena bygdegård. Alla åldrar och alla typer av handarbeten är varmt välkomna.  Ta gärna med egen fika.

Midsommarfirande 23 juni

Vi samlas vid Hembygdsstugan i Eggvena den 23 juni kl 14.00 och reser midsommarstången. Barnen bjuds på glass. Ta gärna med blommor till midsommarstången och egen fika. Välkomna!

Renovering av hembygdsstugan 14 juni

Renoveringen av hembygdsstugan fortsätter i sommar med start den 14 juni kl 18.30. Alla som vill hjälpa till är varmt välkomna!

Stickcafé 5 juni

Missa inte terminens sista stickcafé! Vi ses den 5/6, drop-in från 18.00 i Eggvena bygdegård. Alla åldrar och alla typer av handarbeten är varmt välkomna.  Ta gärna med egen fika.

Hitta aktivitet

Inga aktiviteter