Berättande - hur bygger man spännande berättelser runt sina föremål


Passar för

Alla som är medlem i en hembygdsförening ansluten till SHF .

Innehåll

Ett webbinarium där du får lära dig hantverket bakom en spännande berättelse. Henrik Valentin, författare, dramatiker och föredragshållare, ger deltagarna inspiration till att lyfta fram historierna bakom föremål, byggnader och händelser och levandegöra dem på skilda sätt och för olika målgrupper. Efter föreläsningen får ni i mindre grupper tillsamman med handledare diskutera hur ni ska kunna utveckla era egna berättelser. Henrik Valentin, Frej Har kulturarvspedagog och Jonas Myrstrand filmpedagog kommer hjälpa deltagarna att levandegöra sina berättelser. 

Inför webbinariet är det bra om du funderat på vad ni skulle vilja utveckla för berättelse. Kanske har du ett speciellt föremål som ni vill lyfta för besökare eller lyssnare? En bild som berättar något intressant? Ett broderi som döljer ett oväntat människoöde?

Webbinarieledare:

Felicia Wennberg  

Datum

3 mars kl. 14-16

Anmälan

Antal deltagare: 30 deltagare.

Sista anmälningsdag: Ända fram till att seminariet startar.
Väntelista: Vi fullbokat seminarietillfälle hamnar du på väntelista. Om du hamnar först i kön och en plats blir ledig, anmäls du automatiskt och får ett bekräftelsemejl.
Avbokning: Du kan avboka dig fram till seminariestart med hjälp av den länk som finns i bekräftelsemejlet. Tänk på att avboka din plats i tid om du vet att du inte kommer att kunna delta. Då kan de som står på väntelistan få din plats.  

Du anger tillfälle i samband med anmälan, en anmälan per tillfälle. 

OBS! Om valt tillfälle inte finns med i anmälningsformuläret, beror det på att tillfället är fullbokat och att även väntelistan är fulltecknad.

Anmäl dig här

Sveriges hembygdsförbund

Skapad av: Olov Norin (2022-01-03 15:42:50) Kontakta föreningen
Ändrad av: Olov Norin (2022-02-11 16:09:21) Kontakta föreningen