Året på hembygdsgården

Hembygdsgården 2021

Sommaren är slut men inte aktiviteterna. I samarbete med pensionärsorganisationerna har vi haft serveringen öppet på torsdagar mellan kl 14-16. Det har varit ett projekt via kommun TILLSAMMANS IGEN.

Under hösten har vi haft en Viskväll med Dick Strahl och Torbjörn Östlund, då vi fick lyssna på mycket av vår svenska visskatt.

Den 24 okt kommer vi att ha en Trivseldag med Hantverk och Traditioner med Eva och Tage Lundqvist.

Den 28-29 okt är det spökkvällar för stora och mindre barn. 

Den 21 nov har vi året JULMARKNAD mellan kl 12-16. 

Vi har haft öppet öppet lördagar och söndagar from  3 juli till och med 8 aug, på servering, loppis och lanthandelsmuseet liksom Gammelgården, LappJons,  och Härbret. Porslinsmuseet har varit  öppet söndagar 12-16.

Många har besökt hembygdsgården och varit in i alla våra hus och tittat på våra samlingar.

Brasaftnarna började onsdagen den 30 juni fram till den 11 augusti.   Första brasaftonen gästade Holmsten trio med Klas Norberg, därefter Anette Sjölander och Sara Nilsson, Holmsten trio med Angelica Jonsson, Ramzel, Andreas Nilsson, Sundbergs trio och slutligen Kent och Marie. 

Sommarn är nu över men vi har haft en mycket bra sommar.  Brasaftnarna har varit välbesökta. Nu ser vi fram emot en fin sommar även 2022. Nu är planer på gång vad som ska hända på hembygdsgården i höst och vinter. 

Det finns alltid något att att göra på hembygdsgården.

  

 


Editerad av: Ing-Mari Överby (2021-10-14 10:09:27)