Hudiksvalls Stads Hembygdsförening

Vårutflykt till Järvsö och Ljusdal den 26 maj

Vi startar som vanligt vid Kotorget kl. 8.30. Åker till Järvsö kyrka där vi först fikar och sedan får vi guidning i Järvsö kyrka. 11.30 – 12.30 lunch på Bergshotellet vid Järvsöbacken. Därefter åker vi till Karlsgården, som ägs av alla hembygdsföreningar i Hälsingland och är landskapets äldsta visningsgård. Ca 14.15 avfärd till Ljusdal där vi guidas i Ljusdal kyrka. Naturligtvis blir det eftermiddagsfika efter detta och så hemfärd. Vi beräknas vara tillbaka i Hudik ca 16.50. Alla tider, utom avfärd 8.30, är cirkatider.

Resan kostar 250:-/person, och betalas till kassör Björn vid bussen.

 

Anmälan görs senast 22/5 till

Per-Widar Persson    070 5300170              eller             Kerstin Englund   070 3540089

 

Varm välkomna önskar styrelsen!

Hudiksvalls Stads Hembygdsförenings årsmöte måndagen den 26 mars 2018 på St Jakobsgården.

Ordförande Per-Widar Persson hälsade välkommen och öppnade mötet. Därefter vidtog sedvanliga årsmötesförhandlingar. Verksamhetsberättelsen och den ekonomiska redogörelsen godkändes, och styrelsen beviljades ansvarsfrihet för 2017.

Till styrelseledamöter för två år valdes Magdalena Forsberg (omval), Stig Lundén (omval), Christer Nilsson (nyval) och Johnnie Karlsson (nyval). Till suppleanter valdes Rut Boëthius och Björn Råbom (båda nyval). I övrigt omvaldes samtliga funktionärer.

Efter att årsmötet hade godkänt föreningens förslag till verksamhetsplan och budget för 2018 övergick vi till kaffe, tårta och trevligt samspråk.

Magdalena Forsberg

Hudiksvalls Stads Hembygdsförening

Välkommen till Hudiksvalls stads hembygdsförenings hemsida. Här informerar vi om kommande aktiviteter och referat av aktiviteter som har genomförts. Äldre referat arkiveras under respektive rubrik i sidomenyn till vänster på sidan.

Hitta aktivitet

Inga aktiviteter