Året börjar gå mot sitt slut men vi har fortfarande några roliga saker att se framemot under 2022, bland annat alla fantastiska julmarknader! Om man får skryta lite så anordnade vi på Sveriges hembygdsförbund nyligen vår allra första julmarknad precis utanför vårt kansli här i Stockholm. Det blev, om vi får säga det själva, en stor succé! Tomten kom, barnen var glada, föräldrarna fick med sig julfika och vackra keramikpresenter, och julstämningen var på topp!

Image
 


Men det roliga är inte över än... Det finns fortfarande många aktiviteter som anordnas runtom landet, bland annat fler julmarknader och luciafester. I Jämtland hos Marieby hembygdsförening väntar fortfarande en julmarknad som säkerligen kommer locka mycket folk, och Odensåkers hembygdsförening kommer arrangera en Luciafest i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan som du inte vill missa! 

Om du vill hitta ett arrangemang nära dig så kan du klicka Här för att komma till söksidan. Och du, glöm inte att följa oss på våra sociala medier så du kan hålla dig uppdaterad om allt det roliga som sker i hembygdsrörelsen! För det är väldigt mycket trevligt som händer och det vill vi såklart att alla ska få ta del av. ❤️

 


Förening:

HEMBYGDSBLOGGEN

Skapad av: HEMBYGDSBLOGGEN (2022-12-12 09:07:32) Kontakta föreningen
Ändrad av: HEMBYGDSBLOGGEN (2022-12-12 11:19:39) Kontakta föreningen