Om oss

Björlanda-Torslanda hembygdsförening startade 1977. I början hade vi ingen egen lokal, men 1986 köpte vi gården Amhult-Lyse och gjorde om den till hembygdsgård. Här har vi alla våra prylar vi samlat på oss under åren och här har vi olika aktiviteter.

Föreningen har varje år ett antal fasta aktiviteter. Öppna lördagar,...

Läs mer >

Nyheter

Det du ser nu är vår nya hemsida. Hemsidan är en del av Svenska hembygdsförbundets satsning att få till enhetliga hemsidor för Sveriges alla hembygdsföreningar. Namnet på plattformen är Hembygdsportalen. Det mesta är klart med hemsidan, men det återstår mycket arbete innan vårt bildarkiv är publicerat.
Den nya hemsidan ersätter...

Läs mer >

Aktiviteter

VÅRA ARRANGEMANG

Musikkväll med Frida Braxell

17 juli 2024 19:00 - 17 juli 2024 21:00

Frida Braxell skriver egen musik. Hon är känd för sina berättande och vardagspoetiska visor. Dessutom hjälper hon oss med allsång. I programmet lägger vi in en paus, då man kan köpa fika med hembakade kakor. Man kan även fika innan föreställningen. Vi säljer också lotter där man kan vinna fina priser.

Läs mer >

Musikkväll med Leif "Pedda" Pedersen

24 juli 2024 19:00 - 24 juli 2024 21:00

Leif "Pedda" Pedersen har varit med på våra musikkvällar i många år. Han är mycket mångsidig och spelar all sorts musik. Bland annat är han duktig gitarrist. I programmet lägger vi in en paus, då man kan köpa fika med hembakade kakor. Man kan även fika innan föreställningen. Vi säljer också lotter...

Läs mer >

Musikkväll med Lars-Eric och Johan Frendberg

31 juli 2024 19:00 - 31 juli 2024 21:00

Lars-Erik Frendberg och hans son Johan har varit hos oss många gånger. De har en blandad repertoar. I programmet lägger vi in en paus, då man kan köpa fika med hembakade kakor. Man kan även fika innan föreställningen. Vi säljer också lotter där man kan vinna fina priser.

Läs mer >

VISA MER

Skicka meddelande

Jag samtycker till att föreningen sparar mitt namn och min e-postadress för att kunna svara på mitt meddelande.

Om du vill bli borttagen från vår lista, kontakta: [email protected]