Om oss

Björlanda-Torslanda hembygdsförening startade 1977. I början hade vi ingen egen lokal, men 1986 köpte vi gården Amhult-Lyse och gjorde om den till hembygdsgård. Här har vi alla våra prylar vi samlat på oss under åren och här har vi olika aktiviteter.

Föreningen har varje år ett antal fasta aktiviteter. Öppna lördagar,...

Läs mer >

Nyheter

Det du ser nu är vår nya hemsida. Hemsidan är en del av Svenska hembygdsförbundets satsning att få till enhetliga hemsidor för Sveriges alla hembygdsföreningar. Namnet på plattformen är Hembygdsportalen. Det mesta är klart med hemsidan, men det återstår mycket arbete innan vårt bildarkiv är publicerat.
Den nya hemsidan ersätter...

Läs mer >

Aktiviteter

VÅRA ARRANGEMANG

Midsommarfirande

21 juni 2024 12:00 - 21 juni 2024 14:30

Vi firar midsommar på ett traditionellt sätt med levande musik och dans kring stången, som vi reser tillsammans. Det finns möjlighet att köpa kaffe/dricka med hembakade kakor, korv med bröd och glass. Vi har lotterier samt fiskdamm för de små. De små får också ta en tur med vår gamla...

Läs mer >

Musikkväll med musikgruppen Kommunen

3 juli 2024 19:00 - 3 juli 2024 21:00

Visgruppen Kommunen kommer från Björkö. De kommer att spela saltstänkta visor av bland annat Arne i Bora och de hjälper oss med allsång. I programmet lägger vi in en paus, då man kan köpa fika med hembakade kakor. Man kan även fika innan föreställningen. Vi säljer också lotter där man kan...

Läs mer >

Musikkväll med sånggruppen Eyla

10 juli 2024 19:00 - 10 juli 2024 21:00

Sånggruppen Eyla kommer från Hönö. De kommer att spela visor, country och pop. Dessutom hjälper de oss med allsång. I programmet lägger vi in en paus, då man kan köpa fika med hembakade kakor. Man kan även fika innan föreställningen. Vi säljer också lotter där man kan vinna fina priser.

Läs mer >

VISA MER

Skicka meddelande

Jag samtycker till att föreningen sparar mitt namn och min e-postadress för att kunna svara på mitt meddelande.

Om du vill bli borttagen från vår lista, kontakta: [email protected]