Fixardag

19 September 2020

Med två byggnader, och ganska mycket mark, så har vi i Hembygdsföreningen alltid ett behov av upprustning, målning, städning, röjning och annat underhåll.

Ett par gånger om året samlas vi därför för att tillsammans göra en insats. Under dagen försöker vi även skapa trivsel och "lära-känna-möjlighet", vi fikar tillsammans och grillar korv som avslutning. På listan står bla att köra skräp och trädgårdsavfall till Miljöstationen, måla dörrar, sätta upp och flytta hyllor, klippa häckar, städa inomhus och putsa fönster. Under dagen behövs det också någon eller några som hjälper till att fixa fika och mat. Andra uppgifter kan också förekomma.

Skulle du vilja hjälpa oss? Vi träffas under några timmar och gör vad vi hinner. Vi bjuder på mat och fika och trevligt sällskap. Vet vi i förväg hur mycket hjälp vi har så finns allt material på plats. Är det någon som ex vis har en speciell kunskap, äger utrustning som kan vara till hjälp, önskar göra något speciellt arbete el dyl - då är det bara att hojta. Har du frågor så ring Helen Friberg på 0702-59 76 48 (kvällstid el helg). Annars är vi jätteglada om du vill lägga ett mail till [email protected] och tala om ifall du kan och vill hjälpa till den här dagen.

Stort tack på förhand. Vi blir så glada för all hjälp. 


Editerad av: Charlotta Ehring Buckle (2020-09-07 09:34:31)

Ysane-Norje Hembygdsförening

Plats:

Börjar: 19 September 2020 09:00

Slutar: 19 September 2020 13:00