Cykeldag 8 augusti - FULLT!

08 August 2020

INGA BILJETTER FINNS KVAR.

Med start på Gummagården blir det här en härlig cykeltur på ca 2,5 mil. Norje, Agerum, Sandbäck, Bjäraryd och Ryedal passeras innan sista stoppet i Möllebjörke. Beräknad "målgång" senast kl 16.00.

Under turen blir det tipsfrågor, smakprover och visningar. Lunch ingår och den serveras på Salong Longhorn. Max 50 personer äter samtidigt, så blir det fler som samlas så finns det aktiviteter att göra under tiden man väntar på "sin" sittning. Det ingår vatten till lunchen, men för den som vill så finns det både öl, vin, kaffe och kaka att köpa. 

Eftermiddagsfika ingår också, och priset för hela paketet är 120,- per person. Biljetter köper man på Gummagården eller på Medborgarkontoret i Sölvesborg, senast den 3 augusti (begränsat antal biljetter). Sin biljett visar man vid start, vid lunchen och denna lämnas sedan in vid sista stoppet. Då är man även med i en utlottning av en vinstlåda. Ytterligare en vinstlåda får den som klarat frågorna samt prickat närmast i utslagsfrågan vid sista stoppet. 

Det här är en tur som passar många. Man kan cykla fort, cykla sakta, springa eller köra bil. Vi vill dock poängtera att vid varje stopp ska det hållas "lämplig" distans till övriga. Vid de stopp som inkluderar mer än tipsfråga, kommer det att finns handsprit. Vid lunch och fika håller vi lagliga hygienkrav och ser till att inte vara för nära varandra. Vi är dessutom utomhus hela tiden (förutom om någon/några väljer att sitta inomhus vid lunchen). 

Den som har behov av specialkost meddelar detta till Lotta på Salong Longhorn. Tel 0706-83 01 17. Skriftlig information om turen finns att hämta på Gummagården och Medborgarkontoret.


Editerad av: Charlotta Ehring Buckle (2020-08-03 21:31:34)

Ysane-Norje Hembygdsförening

Plats: Norje, Sandbäck, Bjäraryd, Ryedal, Möllebjörke

Börjar: 08 August 2020 10:00

Slutar: 08 August 2020 16:00