Ny årsskrift planeras

Så har månaden september 2021 passerat revy. Tiden går snabbt, och det har ju p gr a pandemin varit ett försenat årsmöte. Vi hoppas dock att redaktionskommittéen får in bra med material, och att vi hinner få boken klar till nästa årsmöte 2022. Så har du artiklar som du vill publicera, tag kontakt med Helena Malje Mailadress: [email protected]

Vi har fortfarande ett flertal årsskrifter 2020 kvar. Här finns ca 120 sidor med mycket intressanta artiklar plus ca 15 sidor med bilder från året som gått! Här får du bl a veta:

Vilka fynd gjorde Claes i Havraljunga vång? Hur var det att vara liten i Björkefalla? Hur var vintrarna förr? Läs om snö och is, som beskrivs i Schalins brev. Varför bodde det så lite människor i Vittsjö- skogen vid sjön- på 500-talet och flera århundraden framåt? Har du sett knärot och klockgentiana? Fler brev. Här får du läsa om Maja och Tage Zickermans sista levnadsår och deras brev....... Ja detta är bara ett litet axplock av allt som finns i denna bok!!

Önskar Du köpa årsboken, kontakta någon i styrelsen (Se Kontakta oss) eller skriv ett meddelande till oss längst ner på hemsidan, så tar vi kontakt. Boken finns också hos Jarl Månssons Souvenirbutik  (Gamla Pelarkondis mitt emot busstationen) och på Röda Korset Secondhand, Vittsjö.

Pris: 200 kr men vill du få få den hemskickad tillkommer porto på 85 kr.

Stort och varmt tack, alla författare och redaktionen för ett utmärkt jobb! Nu hoppas vi på en ny upplaga Årsskrift 2021!


Editerad av: Karin Persson (2021-10-05 11:55:10)