Endast för medlemmar

Under denna rubrik vill vi välkomna våra medlemmar att få se stora delar av vårt bildarkiv.

I Virestad hembygdsförening har vi ett rikt bildarkiv, för närvarande drygt 600 fotografier, vilket vi är mycket stolta över, och tillika är vi förstås även mycket tacksamma till alla som har bidragit med bilder.

Vi har valt att här exponera samtliga våra bilder, under olika rubriker. De som föreställer diverse fastigheter (hemman, torp, stugor) kommer också att visas på Bygdeband.se, liksom även idrottsbilder, skolklasser och konfirmationsfotografier.

Alla fotografier som visas här är försedda med texten ”Virestad hembygdsförening”, men självklart välkomnar vi er att kontakta mig i det fall någon har önskemål om att få använda någon av våra bilder. Vi är också ständigt på jakt efter fler bilder till vårt arkiv, och även här är det undertecknad som ni i första hand kan kontakta.

Jag har försökt att strukturera vårt arkiv här såtillvida att cirka ett hundratal finns inom varje del, och att fastigheter, idrottsbilder, skolklasser och konfirmationsfotografier har fått varsin egen flik.

En komplett förteckning över vårt bildarkiv kommer inom kort att finnas under fliken Digitala Bildarkivet.

Obs: För att bläddra mellan bilderna fungerar det bäst att klicka på den första i galleriet, så att denna öppnas i eget fönster, och sedan använda piltangenterna.

Mycket nöje//Ylva