Julfest 2014

Den 10 december hade Västra Vingåkers Hembygdsförening julfest i Takåsen Vingåker. Ca 40 personer ur styrelsen och funktionärer hade inbjudits att delta i festligheterna. Efter inledande mingel med glögg och pepparkaka satte vi oss till fint dukade bord. Vår ärade ordförande Björn Wilhelmsson höll välkomsttal där han tackade alla som på något sätt bidragit till genomförandet av föreningens aktiviteter under år 2014. Dessutom tackade han i förtid de medlemmar som förväntades att ställa upp under 2015!
För underhållningen stod en äldre pojkgrupp, Fyra Gubbs, från Högsjö, en fantastisk showkvartett med en repertoar som spänner från Evert Taube, Cornelis W., evergreens till Östen med Resten. De har blivit något av husband i föreningen och lovade att återkomma en söndag i sommar till Viala hembygdsgård.
Tomtegröt och skinksmörgåsar hade en rykande åtgång, ett stort tack till Ingrid Fredriksson med personal. Dock var det ingen som erkände att den fått mandeln! Göte Gustafsson hade som sig bör satt samman en frågesport, klurig som vanligt för att inte någon skulle få 12 rätt. I samband med kaffet såldes lotter med fina vinster till de som hade tur i dragningen.
Så kom då äntligen tomten som alla väntat på och delade ut klapparna som samlats under granen och med luvor, chokladaskar, dukar mm tackade vi för en trevlig tillställning och tog oss ut i natten för att skrapa bilrutor eller promenera hemåt.

GWRFotograf: GWR

Underhållning av Fyra Gubbs

GWRFotograf: GWR
Lars OlssonFotograf: Lars Olsson
Lars OlssonFotograf: Lars Olsson

Hitta aktivitet

Inga aktiviteter