Julfest 2017

Den 7 december hade Västra Vingåkers Hembygdsförening julfest i Takåsen Vingåker. Ca 50 personer ur styrelsen och funktionärer hade inbjudits att delta i festligheterna. Efter inledande mingel med glögg och pepparkaka satte vi oss till fint dukade bord. Ordförande Lars Olsson hälsade välkomna och tackade alla som bidragit till genomförandet av föreningens aktiviteter under år 2017.
Tomtegröt och skinksmörgåsar hade en strykande åtgång, ett stort tack till Ingrid Fredriksson med personal. För kvällens underhållning stod Ulrika Wadell från Katrineholm som tolkade Barbro Hörbergs visor på sitt eget sätt efter att följt i artistens fotspår. Vi fick bl.a höra de oförglömliga Ögon känsliga för grönt, Älskade barn och Om sommaren. Därefter blev det dragning i sålda lotterier med fina vinster till de som hade tur i dragningen.
Tomten hade lämnat återbud även detta år. Istället fick Åke Pettersson dela ut klapparna som samlats under granen. Efter ivrigt öppnande och jämförande av dessa tackade vi för en trevlig tillställning och tog oss ut i natten.

Hitta aktivitet

Inga aktiviteter