Julfest 2015

Den 4 december hade Västra Vingåkers Hembygdsförening julfest i Takåsen Vingåker. Ca 40 personer ur styrelsen och funktionärer hade inbjudits att delta i festligheterna. Efter inledande mingel med glögg och pepparkaka satte vi oss till fint dukade bord. Tillförordnad ordförande Lars Olsson hälsade välkomna och tackade alla som bidragit till genomförandet av föreningens aktiviteter under år 2015.
För underhållningen stod Bodil och grabbarna från Högsjö. De framförde en blandad repertoar i omgångar under kvällen och Bodil avslutade med en vacker Acapella.
Tomtegröt och skinksmörgåsar hade en strykande åtgång, ett stort tack till Ingrid Fredriksson med personal. Årets frågesport hade fru Evy Ridell satt samman, lagom svår jämfört med föregående års. I samband med kaffet blev det dragning i sålda lotterier med fina vinster till de som hade tur i dragningen.
Tomten hade lämnat återbud på grund av storm och dåligt kälkföre. Istället fick Bodil dela ut klapparna som samlats under granen. Efter ivrigt öppnande och jämförande av dessa tackade vi för en trevlig tillställning och tog oss ut i natten för att konstatera att stormen bedarrat något.

Hitta aktivitet

Inga aktiviteter