Bli medlem

Västra Göinge hembygdsförening välkomnar flera att vara med och dela vårt intresse. Medlemskap i föreningen kostar 200:- /år (inkl årsbok).  Familjemedlem 50:- , Studerande 30:- (utan årsbok). Som medlem har du fritt inträde på Hembygdsmuseet i Hässleholm och Hässleholms museum, N Kringelvägen (där vi har vårt vagnmuseum).

Bankgiro: 5445-6884

Medlemsförmåner. Vi ser också gärna att du deltar i våra aktiviteter och besöker museet i Hembygdsparken.

Bli medlem så här:
Fyll i formuläret nedan. Vi behöver också den vanliga postadressen för att kunna skicka ut brev och årsbok. Vänligen skriv ”Ny medlem” i ärende och komplettera adressen under ”meddelanden”.

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande

Det går också bra att besöka oss på museet. Erlägg årsavgift och Du får den senaste årsskriften med dig hem.
Telefon 0451 – 109 55 eller [email protected]. Vi skickar då inbetalningskort och den senaste årsboken. Anmäl gärna e-postadress om Du har sådan.

Så här såg det ut när annonserade för 60 år sedan:
Bli-medlem

Västra Göinge hembygdsförening är enligt personuppgiftslagen skyldig att informera sina medlemmar om vilka uppgifter om dem som finns i medlemsregistret. Registret innehåller uppgifter om medlemsnummer, namn, postnummer, postadress och betald medlemsavgift. Avsikten med medlemsregistret är föreningsadministration i form av kallelser och liknande. Meddela om Du har invändningar mot att förekomma i
registret.