Välkommen till hemsidan för Västgöta Gille i Västerås!

Västgöta Gille startade redan 1925 här i Västerås och varje år har västgötar samlats och kommer att samlas till vår- och höstfest och till adventsbön. I augusti har vi även sommarparty tillsammans med de andra Gillena i Västerås och ibland gör vi en resa till någon intressant plats.

Varje vår- och höstfest gästas av en föredragshållare med anknytning till Västergötland. På senaste vårfesten hade vi besök av Leif Brunnegård från Vårgårda som  kåserade under titeln Tankar frå Bögda”.  Historieberättandet är och har också varit en stor tradition inom Gillet.

Du hittar mer information om Västgöta Gille på vår externa hemsida http://www.vastgotagillevasteras.org/.

Västgöta Gille i Västerås finns också på Facebook.  Om ni har möjlighet att gå in på Facebook och ”gilla” så gör gärna det så informationen om Gillet får ytterligare
spridning.

Hör gärna av dig om du undrar över något eller om du vill bli medlem.

Hitta aktivitet

Inga aktiviteter