Vår månadstidning!

Den kommer inte ut regelbundet mer.

Sedan starten på 2000-talet har föreningens månadsblad/-tidning utkommit genom redaktören försorg och med Västerlövsta Hembygdsförening som ansvarig förening, i syfte att locka folk att bli mer hembygdsintresserade. Vi märker att intresset är bredare nu och att många gläds över denna, men den är normalt inte tillgänglig på vår hemsida eller nätet.

Sedan vår lokala fotbollsförening Heby AIF firade sina 100 år för några år sedan, så har tidningen ofta omfattat ett flertal sidor med fotokopior ur vår sedan länge gamla nyhetstidning här, Sala Allehanda.

Tacksamt har redaktören/privatpersonen fått tagit del av denna tidnings unika innehåll. Många hajar till för uppgifterna då en del finner släktingar och en del av deras historia.

Andra vänner till oss bidrar med gamla bilder, information och historier som gör att vår samlade kunskap om hembygden ökar och fler har chans att ta del utan att anstränga sig mer än att hämta tidningen.

Från år 2020 är inte nyhetsbladet/tidningen aktiv på samma sätt längre, då redaktören anmält att den kan komma ut framledes men inte med samma täthet - vi får se. Tack för att ni läst den.

 


Editerad av: Kent Hansson (2020-02-15 21:31:45)