Årsmötet 2017

Två välförtjänta hedersnålsmottagare tillsammans med ordföranden. Fr.v. Margreth Nilsson, Sven-Erik Nilsson och Hans Göthlin.

Två välförtjänta hedersnålsmottagare tillsammans med ordföranden.
Fr.v. Margreth Nilsson, Sven-Erik Nilsson och Hans Göthlin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hembygdsföreningens ordinarie årsmöte hölls den 17 mars i Hembygdsgården.Innan förhandlingarna började så gjorde ordföranden en liten exposé över några människoöden som utspelade sig för ca. 100 år sedan i Mölnbo.

Efter sedvanliga årsmötesförhandlingar och val så honorerades två verkliga eldsjälar med Sveriges Hembygdsförbunds hedersnål med lagerkrans. Det var vice ordföranden Margreth Nilsson och vår kassör Sven-Erik Nilsson som dekorerades av ordföranden. Därefter bjöds alla deltagare på kaffe med hembakta bullar och kakor.

Under kaffet underhöll Kerstin och Bengt Landin med ett mycket uppskattat program som gav upphov till många glada skratt.Efter lotteridragningen som sista punkt för mötet så vände en nöjd skara deltagare hemåt.