Årsmöte 2015

Årsmötet 2015 blev en välbesökt och trevlig tillställning med sedvanliga protokollförda förhandlingar. Styrelsen beviljades ansvarsfrihet för det gångna året och en del av styrelsen valdes om för ytterligare två år. Val av revisorer och valnämnd genomfördes också.

 

Efter att den obligatoriska delen av mötet klarats av fick vi avnjuta gott kaffe med dopp. Hjärtligt tack till vår duktiga kaffekommitté för det!

 

Efter kaffet berättade Kerstin Johansson om Lydia Larsson som under många år verkade som missionär och sjuksköterska i Etiopien. Det framgick tydligt att Lydia var en stark och målmedveten person som ägnade större delen av sitt vuxna liv till att hjälpa fattiga människor.

 

Som avslutning fick vi avnjuta exempel på kokkonst med recept och kryddor från Etiopien.

Fantastiskt gott som gav mersmak för egna kulinariska upptäcksfärder i köket hemma!