Välkommen till Trosa hembygdsförenings nya hemsida


INSTÄLLDA  AKTIVITETER

Tyvärr har pandemin slagit till med ny kraft igen. Därför måste vi ställa in det som var planerat för november och december. Men den som är nyfiken på bilder ur Hans Nilssons bildarkiv kan nu bläddra i en del av pärmarna digitalt. Scrolla ner i Menyn till Hans Nilssons bildmaterial och klicka dig fram. 

Även det planerade Julmyset på Garvaregården under adventshelgerna måste tyvärr ställas in.

Det som händer under adventshelgerna är att Trosa sommarteater visar en föreställning för barn ( även vuxna) på Garvaregården. Läs mera på trosasommarteater.se. Måste tyvärr ställas in!

Sommaren 2020 på Garvaregården

Sommarsäsongen på Garvaregården är nu avslutad. På grund av pandemin blev den inte helt  som planerats. Vissa aktiviteter fick ställas in och andra fick genomföras med begränsat antal och genom att "hålla avstånd". Garvaregården har dock varit en utmärkt plats att träffas på med gott om plats och trivsam miljö. Kaféet och museet har hållit öppet vissa dagar. Då har man också kunnat se utställningar i pergolan, handla loppisgrejor, bidra till RK:s hjälpverksamhet genom att handla i deras stånd.

Sommaraktiviteterna avslutades 9 september med Berättarkväll (som blev en eftermiddag). Årets Trosabo, Håkan Öberg, berättade om sitt liv inom idrotten och sitt engagemang i Skrotnissarna. Tyvärr hindrade regnet många intresserade att ta sig till  Garvaregården, men möjligheten finns att Håkan återkommer vid annat tillfälle. Håll utkik!

En aktivitet för 2020 återstår. Hans Nilssons bilder och klipp kommer att visas 7 november. Tid och plats meddelas senare under Aktiviteter .

Tack för den här sommaren och välkommen åter!
 

  


Editerad av: Anita Ogenbäck (2020-11-21 13:49:43)