Välkommen till Trosa Hembygdsförening

 

Vid visning av Garvaregården ring Thure Pettersson 0156 – 13131
_____________________________________________________

Sommaraktiviteter
Flottfärder: 
Passa på att njuta av en stilla tur med flotte på trosaån när vattentillgången nu är god. Läs mera i länken. Trosa turistcenter har uppgifter om tider och där kan man även köpa biljetter. Sök på trosa.com eller ring 0156-5 22 22.

Bussturen ”Upptäck trosabygden”: Även i år finns möjlighet att åka med på en busstur i omgivningarna och få veta mera om bygden. Den första turen för sommaren går 27 maj. För närmare upplysningar och biljettköp kontakta Trosa turistcenter.

Sommarteater: Karlsson på taket spelas på Garvaregården under tiden 12 juli – 29 juli. Regissör är Josephine Betschart. För närmare upplysningar om tider och biljettköp kontakta Trosa turistcenter.

Auktioner: Ett antal auktioner på Garvaregården är preliminärt planerade:  20 juni och 4 juli kl 18.30, 14 juli kl 11.00 (TV-inspelning), 18 juli, 1 augusti och 15 augusti kl 18.30. Observera att ändringar kan förekomma.

 

 

Hitta aktivitet

Inga aktiviteter