Kallelse till årsmöte 2017

KALLELSE till årsmöte

Söndagen den 12 februari 2017

 

På restaurang Boklunden i Torna Hällestad

 

Årsmötesförhandlingarna startar kl 14 och därefter blir det föredrag med titeln ”Fader Gunnar – min Fader” av Thomas Rosendal.

 

Thomas berättar personliga minnen om sin fader, Gunnar Rosendal, som var präst i Osby under 30 år och beskrivs som ”En banbrytare för kyrklig förnyelse”. Gunnar Rosendal var mycket massmedial och medverkade i press, TV och radio och var flitig i debatten. Han höll föredrag över hela landet och samlade in pengar till sin kyrka ”Gratia Dei”, som invigdes 1962.

 

Innan årsmötet finns möjlighet för de som så önskar att kl 13 gemensamt inta söndagsmiddag till ett pris av 200 kr/person. På menyn står wienerschnitzel med garnityr, rostade grönsaker, råstekt potatis, blandad sallad, hembakat bröd och lättöl/vatten samt kaffe med kaka.

 

Anmälan om deltagande i middagen måste ske till kassören, tel 0704-60 79 15, senast den 31 januari.

Ange om du vill ha vegetarisk kost eller specialkost p g a allergier e d.

 

Betala gärna in måltidskostnaden i förväg på vårt bankgiro 235-8133

 

HJÄRTLIGT VÄLKOMMNA!

Hitta aktivitet

Inga aktiviteter