Tingstädedagen – uppskattad familjedag

Fotograf bild ovan: Göran Hellström

Tingstädedagen 2017 genomförs 27 maj! Välkommen!

Nyheter för i år är t ex sandslottstävling och Pop up kupa med secondhand försäljning. Kolla in på Tingstädedagens facebooksida.

2016 Skattjakt, hoppborg, hästshow och regn i form av godis och en skur
Det fanns något för de flesta när Tingstädedagen genomfördes den 28 maj. En dag då företag, föreningar och privatpersoner visar upp det samlade utbudet i Årets socken 2016. Mystisk skattjakt i fästningen, rundtur med tuff-tuff tåg, ansiktsmålning, hoppborgar, hästshow, blomsterhav, lotterier och loppisar, var några av många aktiviteter som erbjöds under dagen.

Paul EklundFotograf: Paul Eklund

 

 

 

 

 

De som var på rätt plats vid rätt tillfälle fick möjlighet att träffa Pippi och Lilla Gubben. Det fanns även hårdare saker att göra, t ex provköra fyrhjuling, kolla in jänkare, flygplan, smide i smedja på 1600-talet, spadtranor, mutterskorpioner och pansarvagnar. De som var lite mer tävlingsinriktade kunde delta i Tingstädeloppet, tipsrundan, mystiska fototävlingen eller i frågesport.

För den som var hungrig fanns ett stort utbud med allt från kokt korv, grillade hamburgare, thaibuffé, gofika och annat smått och gott. Och de som ville kunde under kvällen ta en öl i puben eller ta en svängom på logen. En härlig dag med många och omväxlande aktiviteter och i möjligaste mån gratis så att alla verkligen kunde vara med.

Text: Mona Nylund

 

 

 

 

 

Hitta aktivitet

Se alla aktiviteter