Julmarknaden

Mona NylundFotograf: Mona Nylund

Hög mysfaktor

Julmarknaden genomförs lördagen innan första advent varje år. En underjordisk julmarknad med annorlunda inramning.

2017
Strömmen gick även detta år, men åtgärden var lättre och gick fort att åtgärda detta år. Mycket besökare och utställare samt försäljare på plats och dagen summeras som en lyckad tillställning

2016

Efter lite maklemang med elen i starten av julmarknaden flöt sedan dagen på med nytt rekord i antal utställare och även i antal grötätare. Visdomen till nästa julmarkand – mer gröt och fika!

2015
I år räckte gröten, men istället var det brist på tallrikar och bröd. Det löste sig genom olika akutinryckningar från privata hem och försäljare på marknaden. Fiskdammen tog också slut, men vi lyckades inte fixa fler fiskar att fiska upp, så det är en lärdom som vi tar med oss till nästa år: ha alltid några extra fiskar i bakfickan!

En välbesökt julmarknad med varierat utbud som vanligt, men i år hade särskilda insatser gjorts för mysfaktorn i fästningens gångar. Tomteparaden var med koncentrerad och därför mer påtaglig, glitter, ljusslingor och annat pynt ramade in marknaden och uppskattades mycket av besökarna. I utställningsrummet kantades väggarna av gammaldags julbonader och  många minnen och nostalgiska samtal blev det kring dem.

Vill du redan nu boka plats inför kommande julmarknad? Kontakta Kjell Pettersson  0498-274224, 070-6615944 eller e-post [email protected]

 

Mona NylundFotograf: Mona Nylund

En av marknadens försäljare i utställningsrummet

Mona NylundFotograf: Mona Nylund

Fler bonader

Mona NylundFotograf: Mona Nylund

och fler…

Mona NylundFotograf: Mona Nylund

… och fler.

Mona NylundFotograf: Mona Nylund

Änglar i olika format gick att köpa på marknaden

Hitta aktivitet

Inga aktiviteter