Välkommen till oss i Tingstäde!

Välkommen till Tingstäde och vår fantastiska hembygdsförening och socken.

Vi kommer under året fortsätta med våra traditionella aktiviteter och verksamheter inom hembygdsföreningen. En del kommer utvecklas och förändras så vi inte bara vankar på i de gamla hjulspåren. Välkommen att delta och/eller engagera dig i någon av våra kommittéer!
Vi finns också numer på Facebook https://www.facebook.com/tingstadehbf

Aktiviteter genomförs i samverkan med

Studieförbundet Vuxenskolan

 

 

2016 var ett alldeles särdeles fantastiskt år! Tingstäde blev utsedd till Årets socken på Gotland. För att fira det så gjorde vi allt det som vi gjort innan och lite till. Och vi fortsätter i samma anda som innan med samverkan och utveckling av nya aktiviteter. Det började redan i januari med julgransskakning vid Polhemsgården. Titta under aktiviteter och delta eller bli aktiv i det du önskar.

Verksamhetsberättelse Tingstäde Hembygdsförening 2017

Verksamhetsberättelse Tingstäde Hembygdsförening 2016

HBF Verksamhetsberättelse 2015

Även 2015 bjöd på några nyheter – en levande dag på kulturarvens dag den 13 september med brödbakning, smide och pyssel för barnen i ladan. Föreningen genomförde även i år i samverkan med andra föreningar, företag och privatpersoner Tingstädedagen. En rolig dag för stora och små där Tingstäde visar upp allting som finns i socknen. En familjedag med många gratisaktiviteter.

2014 bjöd på en annorlunda nyhet – en glasbottenbåt har iordningställts för utflykter till Bulverket som ligger på Tingstäde Träsks botten.

Verksamhetsberättelse 2014:
Verksamhet 2014 web

2013 var ett händelserikt år nämnas kan TV-inspelning i fästningen, studiecirkel i stenugnsbakning, OS-medaljörer på idrottsplatsen, visningar av våra historiska platser och succé med Tingstädedagen, som för övrigt går av stapeln den 30 maj i år.

Verksamhetsberättelse 2013:
Verksamhet 2013