Bli medlem

Fem skäl att vara medlem:

1. Läs och lär om Täby i vår tidning ”Hembygd i Täby” (4 nummer per år) och i vår nättidning”Fornminnesnytt” (se under respektive flik)

2. Delta i programverksamhet – föredrag, kurser och  vandringar  inom föreningen (se under program-aktiviteter och sektionernas verksamhet).

3. Lär känna din hembygd genom våra skrifter, läs om kommunens utveckling, om olika kommundelar och sök själv i våra digitala arkiv av dokument och bilder (en förteckning finns under fliken publikationer)

4. Var med och forma framtiden. Vi är remissinstans i frågor om Täbys utbyggnad och miljö (se under ”aktuella yttranden”)

5. Delta inom en eller flera sektioner – Fornminnes-, Naturvårds- och Släktforskningssektionen samt Täby Slöjdgille (besök sektionernas flikar)

Oerhört prisvärt 

Hela familjen är med för 200 kronor per år och då ingår tidningen.

Ny medlem i höst (september-december)?  Gratis medlemsavgift resten av året vid betalning för nästa år.  

Företag är med för 500 kronor per år men då erbjuder vi oss även att hjälpa till med att ordna kulturaktiviteter för företagets personal inom våra verksamhetsområden – begär broschyr.

Hur blir man medlem? 

Dubbelklicka på raden ovanför och fyll i formuläret eller hör av dig till vår medlemsansvarige Kerstin Sander (tel/epost)  eller någon annan i styrelsen så skickar vi ett informationsmaterial

eller om du vill vinna tid

sätt in pengarna på vårt plusgirokonto 6047-5  och ange ”ny medlem”. Glöm inte att ange namn och adress. Gärna telefonnummer ifall basuppgifterna behöver kompletteras liksom epostadress så vi kan nå dig snabbt med information om aktuella evenemang.