VAD HÄNDER PÅ HEMBYGDSGÅRDEN ?

HÄNDER PÅ HEMBYGDSGÅRDEN

ARKIVKOMMITTÉN arbetar nu med sortering av alla våra Halmstadsbilder.Känner du att det skulle jag vilja hjälpa till med,  kontakta någon i styrelsen!!! All hjälp välkomnas!!!

REDAKTIONSKOMMITTÉN ska snart dra upp riktlinjer för en ny bok. De önskar HJÄLP med material till boken. Du som har en historia att berätta från Söndrum, hur det var förr, personer vi bör komma ihåg osv HÖR AV DIG till någon av oss!!!
Ingen historia är för liten att berättas.

BERÄTTARKVÄLLAR har vi startat upp under fjolåret. 2017 har vi hittills haft en träff under rubriken Ormastenen. Ytterligare en planeras under maj månad. Under sommaren gör vi uppehåll men till hösten hoppas vi kunna bjuda in till flera. Är du den som vill berätta om något eller känner du någon som är lämplig att lyssna till??? Alla tips mottages tacksamt!

ÅRSMÖTET är avklarat……….VALBEREDNING HAR VI FORTFARANDE INGEN.

FINNS DU som vill hjälpa till med detta??? Vi har nästan 1000 medlemmar! nog finns det väl ändå ett par av er som kan bistå styrelsen med denna uppgift???

BRÖDBAK I VÅR STENUGN  kommer vi att kunna fortsätta med tack vare flera nya intresserade och att några med långvarig vana hjälper dom på traven med sitt kunnande. Vi har hittills kunnat baka 5-6 gånger per år och hoppas att med de nya friska krafterna kunna fortsätta……

GÅRDEN O TRÄDGÅRDEN hålls i toppform tack vare duktiga frivilliga krafter. För att inte slita ut dessa har vi behov av och plats till många flera. Kontakta Lars Holmberg om du är intresserad av att hjälpa oss. Närmast i tid skall vi ha VÅRSTÄDNINGSDAGAR DEN 25 RESP 27 APRIL MELLAN KL 13-16.

KOM OCH HJÄLP OSS!!! TA GÄRNA MED EGEN KRATTA!!!

VI VILL HA EN LEVANDE HEMBYGDSGÅRD OCH DÅ MÅSTE VI HJÄLPAS ÅT!

JU FLER SOM BIDRAR DESTO MINDRE BEHÖVER VAR OCH EN AV OSS GÖRA. HJÄLP OSS!!!

 

 

STYRELSEN

2017-04-10