Missade du Hagalundsutställningen?

Missade du utställningen om gamla Hagalund på Charlottenburg våren 2015?
Nu kan du se din igen – hemma.

Vårutställningen på Charlottenburg 2015 handlade om gamla Hagalund, stadsdelen som revs för snart 50 år sedan för att ge plats åt det moderna ”Blåkulla”. Utställningen innehöll en rad bilder och berättelser om livet, människorna och husen i gamla Hagalund.

Utställningen är slut sedan länge, men nu kan du göra ett ”virtuellt” besök eller återbesök i utställningsrummet med hjälp av din dator. Följ bara länken nedan. Förflytta dig i sidled och i höjdled genom att hålla nere vänster musknapp och röra musen. Zooma in med plus (+) och zooma ut med minus (-).

Stort tack till Lars-Ove Löf som fotograferade Hagalundsut-ställningen så att en virtuell rundvandring blir möjlig.

För virtuell rundvandring klicka här.