Sveriges Hembygdsförbunds webbseminarier i liten grupp

Delta i webbseminarier i liten grupp.pdf

För dig som har behov av att delta i Sveriges Hembygdsförbunds utbildningar hösten 2020, men som gärna vill ha stöd och sällskap vid webbseminariet erbjuder vi nu fyra tillfällen då upp till åtta personer kan delta tillsammans via Studieförbundet Vuxenskolans lokal i Eskilstuna eller Flen.

Delta på SHFs webbseminarium i liten grupp

Hembygdsportalen

Observera att Bygdeband numer är en del av Hembygdsportalen

21/10 Platskopplingar och karta. Med Olov Norin, Eskilstuna

  4/11 Hembygdsportalen – Grund. Med Monica Öjes Dahlberg, Flen

11/11 Hembygdsportalen – Fortsättning. Med Monica Öjes Dahlberg, Eskilstuna

25/11 Hembygdsportalen – Att dokumentera en plats. Med Olov Norin, Eskilstuna

Detta gäller:

Max 8 personer per tillfälle.

Anmälan till [email protected] senast en vecka innan kurstillfället.

Tid: Seminariet pågår kl 9-11. Möjlighet att reda ut uppkomna frågor i den lilla gruppen kl 11-12. Ta gärna med din dator så att du kan se hur det ni talar om ser ut på din sida.

Plats: Studieförbundet Vuxenskolan, Radermachergatan 38, Eskilstuna, den 4 november på Drottninggatan 2 i Flen

Servering: Då vi fortfarande strävar efter att hålla avstånd från varandra finns endast kaffe på plats. Vill ni ha något att äta får ni ta med detta själva.

Om ni är flera från er förening som vill var med rekommenderar vi att ni sitter tillsammans från en annan plats. Det är enkelt att delta. Är ni två eller tre tillsammans kan ni hjälpas åt att reda ut saker och ting. Ni anmäler er via www.hembygd.se/webbseminarier

Sveriges Hembygdsförbunds webbseminarier hösten 2020I höst erbjuder riksförbundet en rad webbseminarier till sina medlemsföreningar. Seminarierna sker helt digitalt över webben med Microsofts verktyg Teams. Deltagarna sitter alltså vid sina egna datorer och tar del av seminariet med hjälp av film och ljud. För seminarier som ges under fler tillfällen anger du datum i samband med anmälan. Läs mer på www.hembygd.se/webbseminarier


Editerad av: Jennie Fornedal (2020-09-10 05:29:02)