Enkäten om ideellt arbete i hembygdsrörelsen

Ert svar behövs senast den 10 feb.

Svarstiden är förlängd.

Senast den 10 februari behövs era svar kring verksamheten. Glöm inte att fundera lite extra över era ideella timmar. Bara Södermanlands hembygdsförbunds förtroendevalda kom upp i nästan en heltidstjänst under 2017. Med 67 hembygdsföreningar som arbetar betydligt fler ideella timmar per år kan vi bara ana hur mycket som arbetas varje år. Hjälp oss att skapa ett redskap för att tydligt visa värdet av ert ideella arbete.

Har ni inte fått enkäten så kontakta [email protected] för att få en ny länk till just er förenings enkät. Vårt län har inga egna frågor till er. Är det något vi borde fråga om nästa år så hör gärna av er med synpunkter.

I Sörmland har vi en vana av att tillhöra det lilla gänget ”bäst i klassen”. Visst är det kul att vara bäst!