Enkät om Skörstorps f d församlingsgård

Få har väl missat att vår fina församlingsgård (får heta något annat i forsättningen…) skall säljas av Falköpings Pastorat. En lokal förening erbjuds i första hand att ta över denna fastighet. Frågan är:  finns det något intresse från boende i närområdet (eller för all del längre bort också) att vara med och arbeta för detta?

Därför beslutade Hembygdsföreningens styrelse att skicka ut en enkät för att se intresset från kringboende. Enkät i pappersform lämnas till boende i Skörstorp, Mularp, Östra Gerum och Falekvarna. Hur den lämnas in står på enkäten. Men det går också att svara via denna länk.

Vi hoppas på stort gensvar.

Här är länken :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfg795oowdr4Ur9fpk57t7FAMLcf7COShSY5JpF4cFD95kujw/viewform

 

 

Hitta aktivitet

Inga aktiviteter