Välkommen till Skokloster Gille!

KÄRA MEDLEMMAR !                                                            

VÄLKOMNA TILL VÅRT UNIKA SOLDATTORP DEN 2 DECEMBER 2018. VI BJUDER IN TILL EN STUNDS SAMVARO MED LITE KAFFE, GLÖGG OCH PEPPARKAKOR. VI VÄRMER OSS VID VEDSPISEN OCH TÄNDER DET FÖRSTA LJUST.

VÄLKOMNA ÖNSKAR STYRELSEN

 

 

 

Välkommen till soldattorp nr 48 i Sånka på den natursköna Skohalvön vid Mälaren.

Kulturföreningen Skokloster Gille bildades 1978 och firade därmed 30-årsjubileum år 2008. Föreningen är öppen för alla som har intresse av att träffa nya vänner och lära mer om Skokloster socken och de som bott och bor där. Att vara medlem i Skokloster Gille är att värna om gammalt och nytt i gemenskap på ett sätt som knyter samman alla som bor och verkar i socknen. Vid sidan av kontakten med varandra, möten och träffar skall föreningen bedriva en seriös forskning kring Skoklosters äldre och nutida liv. Det materialet publiceras undan för undan i olika skrifter.Hitta aktivitet

Inga aktiviteter